top of page
Workshop & Land Rover Tour_Aranka_2_edited.jpg

Business

Coaching

Start met bouwen aan jouw bedrijf!

Er zijn veel manieren om je bedrijf op te bouwen. Met een flinke impuls? Of organisch laten groeien? Wat zeker is, is dat jij de keuzes moet maken. Wat voor een bedrijf wil je hebben? En op welke manier werkt het voor jou? Want daar gaat het om, het is jouw bedrijf!

 

Ik help je graag om te ontdekken wat jij te doen hebt zodat je bedrijf 'een succes' is. Dit hoeft niet altijd financieel te zijn, maar gaat vaak veel meer over jouw werkgeluk, balans tussen werk en prive, en de waardering die jij krijgt. Ik denk namelijk dat het een succes is als jouw bedrijf 'doet en vertolkt' wat jij wil, waar jij voor staat en wat voor jou belangrijk is.

Hoe ziet business coaching eruit?

Dit gaat vooral over jou! Dus niet alleen over je bedrijf, of het bedrijf dat je wil starten. Dus sta je open voor een eerlijk gesprek? Wil je graag aan de slag met zaken die je nu voor je uit schuift of al een tijdje mee rondloopt? Laat het weten, dan spreken we af in het bos, bij het kampvuur of maken we een ronde over de Veluwe in de Land Rover.

We spreken zo vaak af als jij nodig hebt, je zit nergens aan vast. Je betaald het vooraf afgesproken tarief. Ik ontvang je graag op een mooie plek op de Veluwe. Dit kan op verschillende locaties op een tijdstip wat ons beiden past, als het maar (zo veel mogelijk) buiten is!

Even afstand nemen, inspiratie vinden en doorpakken! 

- Neem contact op voor een kennismaking -

Folkert Jans

folkert@wildpraat.nl

055-2032514

1 op 1 coaching

Inspiratie

Doorpakken!

Workshop + Landrovertour_14_edited.jpg

Over mij

Folkert Jans, MBA

Met Wildpraat ben ik mijn passie gaan volgen, namelijk die van mensen, wild en natuur. Ik hou ervan om mensen in verbinding te brengen met wie ze zijn, passie te laten vinden, proeven en voelen. Opzoek te gaan met mensen naar waar hun passie en commitment ligt. Opzoek naar eigenheid en beweging. Ik daag je daarom graag uit om jezelf te worden en hiermee succesvol te zijn. Want wat succesvol is, dat bepaal jij!

 

Ik ga graag een stukje met je mee op reis. Een mini-expeditie, lekker buiten en even de zinnen verzetten. Jij bent in de lead. Het is jouw reis en jij bepaalt wanneer ik in, en weer uitstap.

Je hebt aan mij een duidelijke en directe coach, vanuit de verbinding die wij samen aangaan. Mijn doel is om jou en je bedrijf (of misschien nu nog het idee of plan wat je hebt), te helpen naar de volgende stap. Zakelijk en persoonlijk!

Wil jij aan de slag? Neem contact op voor een kennismaking!

Folkert Jans

folkert@wildpraat.nl

055-2032514

bottom of page