dutch oven buiten koken.jpg

Beleef de Veluwe met familie, vrienden of collega's

Wij van Wildpraat zijn niet zo van de gebaande wegen. Er is veel mogelijk. Je kunt ons boeken exclusief voor je eigen gezelschap!

 

Ben je met een groep kleiner dan 12 personen, dan kun je ook een eigen tafel reserveren via onze wildbelevenissen.

Om je alvast een beetje op weg te helpen een paar voorbeelden:

De jager of boswachter neemt je mee het bos in. Je komt op plekken waar je anders niet zo snel komt. Je leert de Veluwe van binnenuit kennen. Met een beetje geluk krijg je een wild zwijn of een edelhert te zien! Na een bezoek in het bos met de jager wil je de Veluwe natuurlijk ook proeven!

Wildcooking diner
Op pad met de boswachter het bos in en genieten van smakelijk Veluws wild bij het vuur. Ervaar het buitenleven op de Veluwe. We bereid verschillende soorten Veluws wild. Voor iedereen een smaakvol diner! We combineren dit met een mooie amuse, koude & warme bijgerechten, dessert en bijpassende Veluwse bieren. Beleef de smaak van de Veluwe met pure ingrediënten.


Daarna is het aanschuiven en genieten bij het kampvuur, in onze wildhut of (verwarmde) safaritent in het bos rondom Kasteel Spelderholt. Ook in de winter een geschikte locatie voor buitenprogramma's.

Wij verzorgen een heerlijk Wildcooking diner op de Veluwe in Beekbergen (omgeving Apeldoorn), exclusief voor jouw groep. Natuurlijk met bijpassende hapjes, Veluwse drankjes, kampvuur en een beetje rook.

Exclusief reserveren kan voor groepen vanaf 12 personen of meer. Kleinere groepen zijn welkom en betalen een minimumprijs.

In de zomer bieden we ook Wildcooking-Workshops in onze outdoor-wildhut aan, geschikt voor groepen tot 12 personen (beperkt beschikbaar/prijs op aanvraag).

Onze locaties

Wij beschikken over twee locaties in Beekbergen. Bieden met een prachtige wildhut, kampvuurplaats en buitenbeleving. In het bos van Kasteel Spelderholt staat een prachtige wildhut met open haard, kampvuurplaats en een (verwarmde) safari-tent. Deze locatie is geschikt voor de winter en hier kun je ook met grotere groepen terecht!

Op onze andere locatie aan de oude beek van Beekbergen staat de (welbekende) outdoor-wildhut met open vuurhaard en kampvuurplaats. Hier organiseren we in de zomerperiode speciale wildbelevenissen en Wildcooking-workshops. Deze locatie is geschikt voor groepen tot 12 personen en beperkt beschikbaar.

Daarnaast werken we graag samen, om bij jou op locatie een mooie Veluwse wildbelevenis op maat te bieden!

Klein gezelschap?

Je kunt ook als gezelschap inschrijven op een van onze wild-events en een eigen tafel reserveren, Geef dit graag aan bij 'opmerkingen'.

We zorgen er altijd voor dat je met je eigen gezelschap een geweldige Veluwse wildbelevenis zult hebben!

Land Rover rijden, MTB, vergaderen, overnachten & meer
Maar er is veel meer mogelijk: kijk mee met de wildslager, beleef de Veluwe per Land Rover, ga het bos in op de Mountainbike (kaart) of geniet van een wijnproeverij of Veluwse bierproeverij. Heerlijk genieten in combinatie met een vergadering in het kasteel of overnachting? Overnachten is mogelijk bij Hotel Spelderholt Beekbergen.


We sparren graag met jullie over jullie wensen en onze mogelijkheden!