IMG_9193_edited.jpg

Beleef de Veluwe met familie, vrienden of collega's

Wij van Wildpraat zijn niet zo van de gebaande wegen. Er is veel mogelijk: wild spotten, outdoor diner of kookworkshop. Je kunt ons boeken, exclusief voor je eigen gezelschap! Een unieke outdoor activiteit, teamuitje, bedrijfsuitje, heidag, vergadersessie, borrel, jubileumfeest of pure natuurbeleving met vrienden, familie of collega's.

Wildcooking diner of workshop
Ga met de jager of boswachter mee het bos in. Je komt op plekken waar je anders niet zo snel komt. Je leert de Veluwe van binnenuit kennen. Met een beetje geluk krijg je een wild zwijn, edelhert of misschien wel een wolf te zien! Na een bezoek in het bos wil je de Veluwe natuurlijk ook proeven!

Naast Kasteel Spelderholt in Beekbergen (nabij Apeldoorn) kun je na de wildexcursie in het bos genieten van smakelijk Veluws wild bij het kampvuur. Ervaar zelf het outdoor koken op houtvuur op de Veluwe tijdens de workshop*. Of geniet tijdens het Wildcooking diner van verschillende soorten écht Veluws wild bereidt door onze outdoor-chef. Zo ontstaat er voor iedereen een smaakvol diner! We combineren dit met een mooie amuse, koude & warme bijgerechten, dessert, bijpassende Veluwse bieren, kampvuur en een beetje rook. We houden graag rekening met dieetwensen. Ook vegetarisch is mogelijk. Beleef de smaak van de Veluwe met pure ingrediënten.

Reserveren exclusief voor je eigen gezelschap kan voor groepen vanaf 12-60 personen. Wil je met meer personen komen? Neem dan even contact, dan bekijken we de mogelijkheden.

Geheel inclusief-prijs vanaf €97,50 per persoon.

* Wildcooking WORKSHOP: Zelf aan de slag tijdens een outdoor cooking kookclinic? We geven graag een gave kookclinic bij het vuur voor groepen van 12-16 personen. Informeer naar de mogelijkheden!

Onze locatie

Wij hebben een prachtige plek in Beekbergen (nabij Apeldoorn). In het bos van Kasteel Spelderholt staat een prachtige wildhut met open haardvuur, kampvuurplaats en een (verwarmde) safari-tent. Deze locatie is geschikt voor de winter en hier kun je ook met grotere groepen terecht!

Combineren met vergaderen of overnachten?

Heerlijk genieten in combinatie met een vergadering of overnachting? Onze outdoor locatie is ook te gebruiken als vergaderlocatie, in combinatie met een wildcooking diner. Overnachten is mogelijk bij Hotel Spelderholt Beekbergen, in combinatie met een wildcooking diner.

Klein gezelschap?

Je kunt als klein gezelschap ook inschrijven op een van onze wildbelevenissen en een eigen tafel reserveren. We zorgen er altijd voor dat je met je eigen gezelschap een geweldige Veluwse wildbelevenis zult hebben! Toch liever exclusief? Dat kan! We rekenen hiervoor een minimumprijs (groepen kleiner dan 12 personen).


We sparren graag met jullie over jullie wensen en onze mogelijkheden!