top of page
IMG_9193_edited.jpg

Beleef de Veluwe met familie, vrienden of collega's

Wij van Wildpraat zijn niet zo van de gebaande wegen. Ga mee wild spotten en geniet van een geweldig outdoor diner van het vuur. Je kunt ons boeken exclusief voor je eigen gezelschap! Een unieke outdoor activiteit, teamuitje, bedrijfsuitje, heidag, vergadersessie, wildborrel, jubileumfeest of pure natuurbeleving met vrienden, familie of collega's.

 

 


Wildcooking diner of workshop
Ga met de jager of boswachter mee het bos in. Je komt op plekken waar je anders niet zo snel komt. Je leert de Veluwe van binnenuit kennen. Met een beetje geluk krijg je een wild zwijn, edelhert of misschien wel een wolf te zien! Na een bezoek in het bos wil je de Veluwe natuurlijk ook proeven!

Naast Kasteel Spelderholt in Beekbergen (nabij Apeldoorn) kun je na de wildexcursie in het bos genieten van smakelijk Veluws wild bij het kampvuur. Ervaar de Veluwe en proef van de rijke smaken tijdens het Wildcooking diner van verschillende soorten écht Veluws wild, live bereidt door onze outdoor-chef. Zo ontstaat er voor iedereen een smaakvol diner! We combineren dit met een mooie amuse, koude & warme bijgerechten, dessert, bijpassend Veluws bier (of wijn), kampvuur en een beetje rook. We houden graag rekening met dieetwensen. Ook vegetarisch is mogelijk. Beleef de smaak van de Veluwe met pure ingrediënten.

Reserveren exclusief voor je eigen gezelschap kan voor groepen vanaf 14-50 personen. Wil je met meer personen komen? Neem dan even contact, dan bekijken we de mogelijkheden. Geheel inclusief-prijs vanaf €99,50 per persoon.

Onze locatie

Op het landgoed van Kasteel Spelderholt in Beekbergen (nabij Apeldoorn) ontvangen wij jullie aan de rand van het bos. Bij een prachtige wildhut met open haardvuur, kampvuurplaats en een (verwarmde) safari-tent. Deze locatie is geschikt voor de winter en hier kun je ook met grotere groepen terecht (tot 50 personen)!

Combineren met vergaderen of overnachten?

Heerlijk genieten in combinatie met een vergadering of overnachting? Onze outdoor locatie is ook te gebruiken als vergaderlocatie, in combinatie met een wildcooking diner. Overnachten is mogelijk bij Hotel Spelderholt Beekbergen, in combinatie met een wildcooking diner.

Klein gezelschap?

Je kunt als klein gezelschap ook inschrijven op een van onze wildbelevenissen en een eigen tafel reserveren. We zorgen er altijd voor dat je met je eigen gezelschap een geweldige Veluwse wildbelevenis zult hebben! Toch liever exclusief? Dat kan! We rekenen hiervoor een minimumprijs (12 personen).


We zien jullie graag op de Veluwe!

Team Wildpraat & Spelderholt

Wildcooking diner

15:00 uur: Ontvangst bij de wildhut naast het kasteel

15:30 uur: Op pad met de boswachter

17:00 uur: Veluws drankje met wild-amuse

17:30 uur: Wild bereiden en meer

18:00 uur: Wildcooking diner met verschillende soorten Veluws wild 

20:00 uur: Dessert en borrel bij het haardvuur

Ervaringen

"Wat hebben wij een fantastische ervaring gehad. De wildexcursie, de sfeer rond het vuur, het eten en drinken.

Zo puur, vers en lekker allemaal!" 

S.G., december 2021

"Een mooie teambijeenkomst gehad, met wildwandeling en heerlijk eten bij @wildpraat!" 

"Afgelopen zaterdag hebben wij een teamuitje gehad op de Veluwe. Na een wildexcursie door het bos mochten wij proeven van het wild van de Veluwe. Onder het genot van een Hert-biertje bij een kampvuur!"

Wie bezochten ons al eerder?

belastingdienst.png
logo-uwv.png
Havi.png
landstede.png
politie.png
stella.png
centraal beheer.png
het ree.jpg
gemeente deventer logo.png
jagersveriniging.png
defensie.png
bottom of page