top of page
edelherten%20hert%20veluwe%20bosproeveri

Op pad met de boswachter!

De boswachter neemt jullie mee het bos in. Jullie komen op plekken waar je anders niet zo snel komt. Samen ontdekken we de Veluwe van binnenuit. Met een beetje geluk krijgen we een wild zwijn of een edelhert te zien!

Wildexcursie & Wildcooking 

Wil je een compleet middag-avondprogramma met de boswachter? Reserveer dan één van onze wild-events en we  laten je graag de Veluwe zien! Wij combineren een wildexcursie met een uitgebreid outdoor wildcooking diner of workshop. Klik op onderstaande button en ontdek onze outdoor activiteiten! 

Wildexcursie met de boswachter

Je kunt ook het bos in voor een privé-excursie met de boswachter. Je ontdekt samen de natuur, het wild en maakt een mooie tocht door het bos. Dit kan overdag, maar ook in de vroege morgen of avond. Let op: we wandelen alleen bij daglicht zodat we de natuur niet onnodig verstoren.

Een wildexcursie of natuurexpeditie duurt ongeveer 1,5-2 uur. Deze activiteit is geschikt van 1 tot 12 personen. Omgeving: Apeldoorn of Hulshorst

Prijs per excursie: €210,- incl. btw.

Wil je met meer mensen op pad of een excursie op maat? Laat het ons weten!

Wild spotten met de Land Rover

Je kunt ook de Veluwe over voor een privé-excursie met de boswachter in de Land Rover. Een mooie route over de Veluwe, langs mooie plekken en door een wildrijk gebied. De boswachter verteld je graag over de natuur & het wild.

 

Meer weten? Kijk dan even hier!

bottom of page