top of page

Disclaimer

edelherten%20hert%20veluwe%20bosproeveri

www.wildpraat.nl kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie die door ons of derden is verstrekt.

Getoonde foto's, illustraties, videobeelden en/of teksten op deze website mogen niet worden overgenomen, gekopieerd of vermenigvuldigd zonder voorafgaande toestemming van www.wildpraat.nl.

www.wildpraat.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie, foto's, illustraties, videobeelden en/of teksten op deze site.
Op verzoek kunnen betreffende items onmiddellijk verwijderd worden.

​www.wildpraat.nl spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

www.wildpraat.nl is niet aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook, met inbegrip van directe of indirecte of gevolgschade, die voortvloeit uit of in verband met de toegang tot of het gebruik van deze site of het gebruik en verspreiding van informatie die op deze site aanwezig is.

www.wildpraat.nl behoudt zich het recht voor om advertenties of inhoud te weigeren die strijdig zijn met geldende fatsoensnormen, die kwetsend kunnen zijn voor bevolkingsgroepen of die op grond van persoonlijke overtuiging niet wenselijk zijn.

www.wildpraat.nl biedt in sommige rubrieken de mogelijkheid aan bezoekers om reacties te plaatsen.
www.wildpraat.nl behoudt zich het recht voor die reacties te verwijderen die strijdig zijn met geldende fatsoensnormen, die kwetsend kunnen zijn voor bevolkingsgroepen of die op grond van persoonlijke overtuiging niet wenselijk zijn.

Alle rechten zijn voorbehouden aan www.wildpraat.nl

bottom of page