top of page
51283702077_e91f1dfa7b_o.jpg

Duurzaam ondernemen op de Veluwe!

 

Als natuurliefhebber wil je ook voor de generaties na je de aarde achterlaten zodat ook zij van de natuur en de Veluwe kunnen genieten. Onze impact op de aarde is groot. Bij Wildpraat geloven we dat de zorg voor de aarde onze verantwoordelijkheid is. Rentmeester zijn van de natuur. Dat is niet eenvoudig en vraagt om keuzes. 

Bij Wildpraat kiezen we ervoor om te werken met echt wild. Lokaal vlees van dieren die een goed leven hebben gehad, zonder toevoegingen en productieproces. Zo werken wij zoveel mogelijk met biologische producten en stoken we enkel droog en onbewerkt hout. Dit hout komt uit de bossen waar we werken. En we planten ieder jaar nieuwe bomen op de Veluwe als nieuwe aanwas en bevordering van de biodiversiteit.

Ook onze bedrijfspolo's zijn een bewuste keuze, afkomstig uit Nederland en gemaakt van een biologisch natuurlijk textiel.

Ook willen wij op sociaal gebied ons steentje bijdragen. We hebben daarom bewust gekozen voor een samenwerking met Kasteel Spelderholt, een prachtige locatie midden in het bos waar jongeren met een verstandelijke beperking hun talenten kunnen ontwikkelen en in praktijk brengen. Zo vergroten zij hun zelfstandigheid en bieden wij met hen en professionals u een geweldige wildbelevenis!

Zo proberen wij bewust, sociaal en duurzaam te ondernemen.

Folkert Jans

Buitenmens, wild- en natuurliefhebber en fanatiek outdoor-kok.

Duurzaam
Ondernemen

bottom of page