top of page
Workshop + Landrovertour_16.jpg

Wildexcursies, Workshops & meer!

Wil je een unieke wildexcursie met de boswachter? Een mooie wildwandeling of liever met de Land Rover over de Veluwe? Reserveer dan één van onze outdoor activiteiten. Ga mee het Veluwse bos in met één van de natuurgidsen en wildkenners van Wildpraat!

Wildexcursie met de boswachter

Tijdens deze privé-excursie gaan we lopend het gebied in van wilde zwijnen, edelherten, reeën en ook wolven. Ontdek de Veluwe door de ogen van de boswachter. Wij nemen je graag mee in deze wondere wereld in een tocht van 1,5-2 uur.

Land Rover Wild-safari met de boswachter

Ga je mee met de Land Rover op pad? We toeren in ongeveer 2-2,5 uur langs mooie plekken. Onderweg vertellen we je graag over de Veluwe en haar bewoners. We stoppen op mooie plekken waar vaak wild te zien is. Dit kan overdag, maar ook in de vroege morgen of avond.

Wilde Workshops

Het hele jaar organiseren we leuke en wilde workshops zoals Veluwefotografie, Land Rover Safari's, Whiskyproeverijen en meer! Allemaal bedoeld om de Veluwe en het wild op een unieke manier te beleven. Vaak doen we dit met één van onze Land Rover Defenders. De workshops wisselen per seizoen. Je kunt je inschrijven (alleen, als stel of als kleine groep) op geplande data. Deze staan in onze agenda!

 

Wil je graag exclusief voor jouw gezelschap een Wilde Workshop reserveren? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden.  

Business coaching

Dit gaat over jou & je bedrijf! Of het bedrijf dat jij wilt starten, Sta je open voor een open & eerlijk gesprek? Zoek je inspiratie? Wil je graag aan de slag om jouw bedrijf van de grond te tillen of om het tot een succes te maken? Wij trekken graag met je op en helpen je vanuit onze passie naar de volgende stap! 

bottom of page