top of page

Veelgestelde vragen - FAQ

Wat kun je bij Wildpraat reserveren?

Wij van Wildpraat zijn niet zo van de gebaande wegen. Ga mee wild spotten en geniet van een geweldig outdoor diner van het vuur. Tijdens een 5 uur durend wildcooking diner of workshop geniet je van alles wat de Veluwe jullie te bieden heeft. Je kunt ons exclusief boeken voor je eigen gezelschap of losse plaatsen reserveren!

Een unieke outdoor activiteit, teamuitje, bedrijfsfeest, relatiedag heidag, vergadersessie, outdoor wilddiner, jubileumfeest of pure natuurbeleving met vrienden, familie of collega's.


Waar kan ik vergaderen en/of overnachten?
H
eerlijk genieten in combinatie met een vergadering of overnachting? Onze outdoor locatie is ook te gebruiken als vergaderlocatie, in combinatie met een wildcooking diner. Overnachten is mogelijk bij Hotel Spelderholt Beekbergen, in combinatie met een wildcooking diner.

Kan ik ook exclusief reserveren voor mijn eigen groep?

Jazeker, wij ontvangen jullie graag voor een uitgebreid wildprogramma. Neem contact met ons op voor de gewenste datum en bespreek met ons jullie wensen!

Ben ik als bedrijf ook welkom?
Jazeker, wij ontvangen jullie graag voor een inspirerend teamuitje, bedrijfsfeest, relatiedag of afwisselde vergaderdag. Je kunt het Wildcooking Diner combineren met vergaderen in het kasteel en overnachten in naastgelegen hotel. Onze activiteiten zijn te reserveren vanaf 12-45 personen. Neem gerust contact met ons op!

Hoe ziet jullie programma eruit? 

Ga met de jager of boswachter mee het bos in. Je komt op plekken waar je anders niet zo snel komt. Je leert de Veluwe van binnenuit kennen. Met een beetje geluk krijg je een wild zwijn, edelhert of misschien wel een wolf te zien! Na een bezoek in het bos laten wij je de Veluwe proeven tijdens een uniek outdoor Wildcooking Diner!

Je kunt losse plaatsen reserveren of reserveren voor een groep. Het programma duurt 5 uur en is inclusief wildexcursie, uitgebreid outdoor wilddiner met Veluws wild, live-cooking op vuur en dat op een prachtige buitenlocatie in het bos!

Waar is jullie locatie?

Naast Kasteel Spelderholt in Beekbergen (nabij Apeldoorn) kun je bij de Wildhut genieten van een Veluwse wildexperience tijdens bijvoorbeeld het wildcooking diner. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor personenauto's en touringcars. De parkeerroute staat aangegeven bij de entree van het landgoed. 

Onze locatie is buiten. Uiteraard zit u tijdens het diner droog, (verwarmd) en beschut. Echter houdt rekening met de weersvoorspellingen qua kleding en schoeisel tijdens de excursies.

Op het landgoed Spelderholt Beekbergen is vergaderen en overnachten ook mogelijk!

Adres: spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen.

Wildcooking diner - voorbeeld

15:00 uur: Ontvangst bij de wildhut naast het kasteel

15:30 uur: Op pad met de boswachter

17:00 uur: Veluws drankje met wild-amuse

17:30 uur: Wild bereiden en meer

18:00 uur: Wildcooking diner met verschillende soorten Veluws wild 

20:00 uur: Dessert en borrel bij het haardvuur

Ervaringen

"Wat hebben wij een fantastische ervaring gehad. De wildexcursie, de sfeer rond het vuur, het eten en drinken.

Zo puur, vers en lekker allemaal!" 

S.G., december 2021

"Een mooie teambijeenkomst gehad, met wildwandeling en heerlijk eten bij @wildpraat!" 

"Afgelopen zaterdag hebben wij een teamuitje gehad op de Veluwe. Na een wildexcursie door het bos mochten wij proeven van het wild van de Veluwe. Onder het genot van een Hert-biertje bij een kampvuur!"

Wie bezochten ons al eerder?

belastingdienst.png
logo-uwv.png
Havi.png
landstede.png
politie.png
stella.png
centraal beheer.png
het ree.jpg
gemeente deventer logo.png
jagersveriniging.png
defensie.png
bottom of page