top of page

Veelgestelde vragen - FAQ

Wat kun je bij Wildpraat reserveren?

Wij van Wildpraat zijn niet zo van de gebaande wegen. Ga mee wild spotten, op natuurexpeditie en geniet van een geweldig outdoor diner van het vuur. Tijdens een 5 uur durend outdoor diner geniet je van alles wat de Veluwe jullie te bieden heeft. Je kunt ons exclusief boeken voor je eigen gezelschap of losse plaatsen reserveren!

Een unieke outdoor activiteit, teamuitje, bedrijfsfeest, relatiedag heidag, vergadersessie, outdoor wilddiner, jubileumfeest of pure natuurbeleving met vrienden, familie of collega's.


Waar kan ik vergaderen en/of overnachten?
H
eerlijk genieten in combinatie met een vergadering of overnachting? Onze outdoor locaties zijn ook te gebruiken als vergaderlocatie, in combinatie met een Wildbelevenis. Overnachten is mogelijk op onze locaties.

Kan ik ook exclusief reserveren voor mijn eigen groep?

Jazeker, wij ontvangen jullie graag voor een uitgebreid wildprogramma. Neem contact met ons op voor de gewenste datum en bespreek met ons jullie wensen!

Ben ik als bedrijf ook welkom?
Jazeker, wij ontvangen jullie graag voor een inspirerend teamuitje, bedrijfsfeest, relatiedag of afwisselde vergaderdag. Je kunt het Wildcooking Diner of Wilde Veluwe diner combineren met vergaderen en overnachten in naastgelegen hotel. Onze activiteiten zijn te reserveren vanaf 14-50 personen. Neem gerust contact met ons op!

Hoe ziet jullie programma eruit? 

Ga met de jager of boswachter mee het bos in. Je komt op plekken waar je anders niet zo snel komt. Je leert de Veluwe van binnenuit kennen. Met een beetje geluk krijg je een wild zwijn, edelhert of misschien wel een wolf te zien! Na een bezoek in het bos laten wij je de Veluwe proeven tijdens een uniek outdoor Wildcooking Diner!

Je kunt losse plaatsen reserveren of reserveren voor een groep. Het programma duurt 5 uur en is inclusief wildexcursie of natuurexpeditie, uitgebreid outdoor wilddiner met Veluws wild, live-cooking op vuur en dat op een prachtige buitenlocatie aan het bos!

Wildcooking diner - voorbeeld

15:00 uur: Ontvangst bij de wildhut naast het kasteel

15:30 uur: Op pad met de boswachter

17:00 uur: Veluws drankje met wild-amuse

17:30 uur: Wild bereiden en meer

18:00 uur: Wildcooking diner met verschillende soorten Veluws wild 

20:00 uur: Dessert en borrel bij het haardvuur

Wildpraat_locaties.png

Ervaringen

"Een mooie teambijeenkomst gehad, met wildwandeling en heerlijk eten bij @wildpraat!" 

"Wat hebben wij een fantastische ervaring gehad. De wildexcursie, de sfeer rond het vuur, het eten en drinken.

Zo puur, vers en lekker allemaal!" 

S.G., december 2021

"Afgelopen zaterdag hebben wij een teamuitje gehad op de Veluwe. Na een wildexcursie door het bos mochten wij proeven van het wild van de Veluwe. Onder het genot van een Hert-biertje bij een kampvuur!"

Wie bezochten ons al eerder?

stella.png
landstede.png
Havi.png
politie.png
belastingdienst.png
logo-uwv.png
centraal beheer.png
het ree.jpg
gemeente deventer logo.png
jagersveriniging.png
defensie.png
bottom of page