top of page

Vergaderen

op de Veluwe

Een unieke inspiratiedag, heisessie of vergaderdag op één van onze locaties.

Wij nemen je mee naar buiten. Ontdek de kracht van de Veluwe!

Een unieke vergaderdag organiseren?

Wildpraat is verbinden. Verdiep je samen met je (MT-)team in thema's die er voor jullie toe doen. Wij organiseren graag een unieke vergaderdag met óf voor jullie. Wil je een dag helemaal focussen op een exclusieve en intieme locatie of het groots aanpakken? Wij helpen je graag met een mooie locatie waar je zowel buiten als binnen aan de slag kan met je team. Tijdens de vergaderdag nemen we jullie graag mee naar buiten, de natuur in op de Veluwe. Samen ontdekken we de kracht van wild, natuur en buiten-zijn. Met de boswachter op stap! Wil je er een uitgebreide dag van maken met een wildcooking diner of ook een overnachting? Laat het ons weten!

  

Buiten-zijn en wild vormen een inspiratiebron voor veel mensen. Logisch denken wij! Deze wondere systemische wereld brengt je namelijk dichter bij jezelf en geeft je veel handvatten. Zoals over samenwerken, doelbewustheid, focus, communicatie, leiderschap, verbinding en erkenning. 

  

Ben je klaar voor meer inspiratie? Laat het ons weten! Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. 

DETAILS

Locaties: Veluwe, omgeving Apeldoorn

Van klein (12 pers) tot groot (55 pers)! 

Ervaren & enthousiaste boswachters

Buiten, wild & vuur

vinkje.png
vinkje.png
vinkje.png
vinkje.png
IMG_9181.jpg

Ik wil naar buiten!

Workshop + Landrovertour_11.jpg

Ben jij klaar met binnen vergaderen en zoek je inspiratie?

Wij geloven dat het anders kan!

In een succesvol bedrijf werken mensen. Mensen die het beste uit elkaar weten te halen. Mensen die weten wat ze komen doen en wat ze aan elkaar hebben. Ben jij klaar om met je team deze verbinding aan te gaan? Samen in de buitenlucht aan de slag met elkaar, met jullie doelen om samen resultaten te gaan verbeteren? Wij zorgen voor de locatie, sfeer, inspiratie en jullie doen de rest!

De kracht van de Veluwe

In een inspirerende omgeving op de Veluwe. Het wild en de natuur vormen een unieke omgeving voor jullie dag. Wil jij meer ontdekken over hoe je de kracht van de Veluwe kunt inzetten in jouw bedrijf?

Hoe werken wij?

Ga met ons mee op pad, de natuur in. Een combinatie van inhoud, aangevuld met één of meerdere natuur-activiteiten. Wij nemen jullie mee in de wereld van wild, maar meer nog brengen wij jullie dichter tot elkaar. De kracht van succes zit in hoe jullie samen werken en gebruik leren maken van elkaars talenten. Wij inspireren jullie met hoe de natuur dit doet. Ontdek hoe je bijvoorbeeld kunt leren van 'zwijnengedrag' en natuurlijk leiderschap.

Dagprogramma (voorbeeld)

9:00 Ontvangst met koffie & kampvuur

9:30 Introductie

10:00 Het bos in met de boswachter!

11:30 Inhoudelijk programma binnen of buiten

12:00 Gezamenlijk lunch

13:00 Vervolg programma: inhoud

of eropuit met de Land Rover

16:00 Hapje & drankje met afronding in stijl

Optioneel: Uitgebreid Wildcooking Diner v.a. 15:00 uur

Contact

Over ons

IMG_0126_edited_edited.jpg

Folkert Jans

De Veluwe is mijn passie. Ik geniet volop van het buiten zijn, de pure eenvoud, het bos en zijn bewoners, en de wisselende seizoenen. Ook onderneem ik graag in de natuur (Wildpraat) en als natuurbeheerder. Ook zorg ik graag voor (nieuwe) verbindingen, tussen mensen. Een belangrijke basis in ieder bedrijf! Ik help je graag om (zakelijke of persoonlijke) uitdagingen op te pakken en vol inspiratie weer verder te gaan!

Wildpraat_November 2023_Aranka Sinnema_LR-34.jpg

Linda van de Kolk

Bij Wildpraat maak ik “anders” weer normaal en voel je je welkom. Deze basis, geïnspireerd door de natuur, is perfect voor groei en zelfreflectie.

Mijn passie voor de natuur ervaar je tijdens een wandeling met mij. Ik laat je de schoonheid en de kracht van de natuur op een verhelderende en meeslepende manier ervaren. Natuur staat voor veerkracht en voortdurende groei. Zo benader ik ook jou om talenten te ontdekken en (weer) te verbinden.

0427e9f6-76ff-40ca-80f9-d721db6ca29c_edited.jpg

Jos Jager

Een echte verbinder, die je helpt om je doelen te realiseren.

Vanuit mijn achtergrond in natuurbeheer breng ik je in verbinding met natuur en de Veluwe. Daarbij kan ik op verschillende vlakken acteren met mijn ervaring in de zorg & dienstverlening.

MT, 2024

Van Wijnen

"Met ons team twee dagen gewerkt aan verbinding en leiderschap op de Veluwe. Dit gaan we vaker doen!"

"Een mooie teambijeenkomst gehad, met wildwandeling en inspiratie bij @wildpraat"

"Afgelopen week hebben wij een teamsessie gehad op de Veluwe. Boordevol inspiratie en outdoor beleving."

 Van Breda

bottom of page