top of page

Uniek dagje uit in de natuur!

Wij van Wildpraat zijn niet zo van de gebaande wegen. Er is veel mogelijk: wild spotten, outdoor diner of wildborrel. Je kunt ons boeken exclusief voor je eigen gezelschap! Een unieke outdoor activiteit, teamuitje, bedrijfsuitje, heidag, vergadersessie, borrel, jubileumfeest met pure natuurbeleving.

Unieke wild beleving!
Ga met de boswachter mee het bos in. Je komt op plekken waar je anders niet zo snel komt. Je leert de Veluwe van binnenuit kennen. Met een beetje geluk krijg je een wild zwijn, edelhert of misschien wel een wolf te zien! Na een bezoek in het bos wil je de Veluwe natuurlijk ook proeven!

In het bos van Beekbergen of in Hulshorst kun je na de wild & natuurexcursie in het bos genieten van smakelijk Veluws wild bij het kampvuur. Geniet tijdens het outdoor wilddiner van verschillende soorten écht Veluws wild, bereidt door onze outdoor-chef. Zo ontstaat er voor iedereen een smaakvol en uitgebreid diner! We combineren dit met een mooie wildamuse, koude & warme bijgerechten met wild, dessert, bijpassende Veluwse bieren, wijnen, alcohol vrije drankjes, kampvuur en een beetje rook. We houden graag rekening met dieetwensen. Ook vegetarisch is mogelijk. Beleef de smaak van de Veluwe met pure & wilde ingrediënten.

Combineren met vergaderen of overnachten?

Heerlijk genieten in combinatie met een vergadering of overnachting? Onze outdoor locaties zijn ook te gebruiken als vergaderlocatie, in combinatie met een outdoor wilddiner. Klik hier voor meer informatie!

Wildpraat_Logo_RGB_DIAP.png
Instagram
bottom of page