top of page

vr 19 jul

|

Oude Prinsenweg, Putten

Whisky-proeverij & Land Rover tour

Een unieke proeverij op de Veluwe! Duik in de wereld van whisky & wild! Als geboren en getogen Veluwenaren nemen we je mee naar onze favoriete plekken in het grootste natuurgebied van Nederland. Ga jij mee met ons in de Land Rover over de Veluwe?

Whisky-proeverij & Land Rover tour
Whisky-proeverij & Land Rover tour

Tijd en locatie

19 jul 2024, 18:00 – 22:00

Oude Prinsenweg, Putten, Oude Prinsenweg, 3881 PJ Putten, Nederland

Programma

Programma

Een unieke proeverij op de Veluwe. Ga mee op pad met de Land Rover over de Veluwe, en geniet van een bijzondere whisky-proeverij met 4 verschillende Schotse whisky’s, met natuurlijk een mooi wildhapje! We gaan de Veluwe over met de Land Rover. Rijdend door een prachtig landschap vol wilde dieren. Een unieke ervaring; prikkel al je zintuigen en beleef pure smaken op de Veluwe!

Samen met onze wild- en whiskykenner Michael Bolle nemen we je mee voor een bijzondere ‘Nosing and tasting’. Samen laten wij je de whisky’s ervaren in een prachtige omgeving, want beleving maakt smaak! Kijk naar de kleur in je glas, zie hoe ze gerijpt zijn, verdiep je in de textuur, én hoor het verhaal van de whisky. Ervaar de bijzondere aroma’s door te ruiken en natuurlijk komt dan ook het moment van proeven! Een pure ervaring die niet alleen je smaakpapillen prikkelt.

Enthousiast geworden over dit event? Reserveer dan snel een plekje online. Wij kijken ernaar uit je te ontvangen op de Veluwe!

18.00 - 18.30 Ontvangst, welkom en toelichting programma

18.30 - 21.00 LandRover-tour met tussenstops: whisky & wild.

21.15 - 22.00 Terugrijden en afronden

Wat je kunt verwachten?

+ Professionele begeleiding van een ervaren & lokale whiskykenner (Michael Bolle)

+ Praktische tips

+ Proeverij van 4 Schotse whisky's

+ Bijpassend hapje

+ Een Land Rover tour met een lokale gids over de Veluwe

+ Leer over de flora en fauna

+ Gezelligheid en ervaring uitwisselen

Voor wie is dit geschikt?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in whisky & wild! Je hoeft niet ervaren te zijn. Wil jij mee, maar ben je de Bob? Dan kan dit ook, we zorgen ervoor dat je een mooie ervaring hebt en zorgen natuurlijk voor een alternatief non-alcohol drankje.

Ter info

Wil je dit event combineren met een overnachting? Dan kun je een kamer boeken bij hotel Hof van Putten of Fletcher Mooi Veluwe in Putten (zelf reserveren!). Wij halen je dan op en brengen te weer ‘thuis’. Maak je hier geen gebruik van, dan start het event op de locatie van 'Van Het Pad' in Putten.

Veluwe-gidsen: Folkert (Wildpraat.nl), Kees (Vanhetpad.com)

Whiskykenner: Michael Bolle

Er is deze editie plek in de Land Rovers voor 12 personen.

Prijs is inclusief koffie/thee, whisky/non-alcohol en wat lekkers.

Deelname alleen vanaf 18 jaar. 

Wij adviseren om na de proeverij niet meer te rijden en bieden daarom breng&haal service aan bij hotel Hof van Putten of Fletcher Mooi Veluwe in Putten. Vergeet niet dit in te vullen bij de reservering. Liever naar huis? Regel dan een Bob of taxi.

(Bij zeer slecht weer of weerswaarschuwingen behouden we ons het recht voor om een nieuwe datum te plannen, zodat het voor iedereen een succes kan worden!)

Reservering

  • Deelname workshop

    Inclusief koffie & wat lekkers!

    € 99,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page