top of page
WP5.jpeg

Wildbeleving op de Veluwe

Een unieke vergaderdag organiseren op de Veluwe? Samen met collega's, managementteam of klanten een uniek teamuitje in het bos? Op Parc Spelderholt, bij de Wildhut organiseert Wildpraat heerlijke outdoor wildprogramma's.

Je kunt op onze locaties indoor en outdoor vergaderen & dit combineren met een gave wildbelevenis. Onze locatie heeft naast de wildhut diverse zalen beschikbaar, maar je kunt ook op de buitenlocatie vergaderen. In de zalen zijn beamer/scherm en flip-over beschikbaar. Je kunt aangeven welke opstelling jullie wensen. Ook kunnen jullie gebruik maken van een vergaderarrangement en lunch.

Hierna ga je in de middag met de boswachter mee het bos van Spelderholt in. Jullie komen op plekken waar je anders niet zo snel komt. Samen ontdekken we de Veluwe van binnenuit. Met een beetje geluk krijgen we een wild zwijn of een edelhert te zien! Aansluitend genieten jullie van een wild & puur diner, rechtstreeks van het vuur. Met verschillende gangen, gerechten en proeverijen van de Veluwe! Het recept voor een onvergetelijke dag!

Locatie Beekbergen:

Hotel & Kasteel Spelderholt, spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen

Kijk ook bij onze andere locaties!

bottom of page