top of page
IMG_8861 (1)_edited.jpg

De Wildhut in Beekbergen

Een unieke vergaderdag organiseren op de Veluwe? Samen met collega's, managementteam of klanten vergaderen op een unieke locatie aan de rand van het bos.

Je kunt op onze locatie De Wildhut op landgoed Spelderholt in Beekbergen indoor en outdoor vergaderen & dit combineren met een gave wildbelevenis. Onze locatie heeft diverse zalen beschikbaar, maar je kunt ook op de buitenlocatie vergaderen. In de zalen zijn beamer/scherm en flip-over beschikbaar. Je kunt aangeven welke opstelling jullie wensen. Ook kunnen jullie gebruik maken van een vergaderarrangement en lunch.

Hierna ga je in de middag met de boswachter mee het bos in. Jullie komen op plekken waar je anders niet zo snel komt. Samen ontdekken we de Veluwe van binnenuit. Met een beetje geluk krijgen we een wild zwijn of een edelhert te zien! Aansluitend genieten jullie van een wild & puur diner bij de Wildhut, rechtstreeks van het vuur. Met verschillende gangen, gerechten en proeverijen van de Veluwe! Het recept voor een onvergetelijke dag!

Adres: spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen (nabij Apeldoorn)

bottom of page